Produsen Utama Rotan / Lampu Bambu Ing Tiongkok

Tenun rotan, sing asale saka China luwih saka sewu taun kepungkur, duwe konotasi humanistik sing akeh. Wis suwe, lampu XSX pengin nggunakake pring alami, rotan, anyaman lan bahan alami liyane kanggo nggawe lampu kanthi tenunan tangan. Amarga bahan kasebut ora mung apik, nanging uga awet - alami, ramah lingkungan, sederhana, kombinasi lengkap kenyamanan lan ramah lingkungan, praktis, seni ing siji, nggawa gaya omah modern kanthi gaya alam pedesaan. Basis produksi iki dununge ing Guangxi, China, ing endi budaya rajutan duwe sejarah warisan sing dawa, lan ana akeh ahli kerajinan nenun sing trampil. Nggunakake wit anggur, pring, willow lan tanduran alami liyane minangka bahan, kombinasi tenunan kuno sing sampurna teknik lan desain modern kanthi kendel negesake kepinginan supaya cedhak karo alam. Kanthi lampu suluh lan pring rotan awujud kerajinan tangan sing nduweni vitalitas alam ......

Lampu Rotan sing Ditampilake

Nggawa tampilan pesisir sing unik ing dekorasi omah kanthi Rotan Weave Lamp saka XINSANXING. Lampu rotan iki minangka tambahan sing padhang ing endi wae, wiwit saka lorong utama menyang ruang tamu utawa maca pojokan.

Babagan Kita

Huizhou Xinsanxing Lighting Co., Ltd. dununge ana ing Kota Huizhou, Provinsi Guangdong, China. Didhisiki ing taun 2007, minangka pabrik perakitan khusus kanggo ngolah lan ngasilakelampu gantung rotan,lampu lantai rotan,lampu meja rotan, lampu lantai pring,lampu gantung pring,lampu meja pring. Duwe tim R&D lengkap lan sistem manajemen kualitas ilmiah. Kanthi resin, wesi, pring lan rotan, kayu, pipa banyu lan bahan alami liyane minangka bahan baku, kanthi desain perakitan lan pamrosesan pribadi, minimalis modern, seni Amerika modern, lan gaya liyane saka lampu lan produk lanterns digawe kanggo macem-macem panjaluk pasar. Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika Selatan lan negara liyane lan wilayah, lan wis menang dhukungan lan negesake para pelanggan jaban rangkah kanthi gaya novel lan macem-macem, harga kompetitif lan layanan sing apik.

Sinau Luwih Luwih

Khusus, Pemasok, Produk Lampu Rotan Grosir

Butuh pitulung maneh kanggo golek lampu pring sing paling populer? Sampeyan bakal nemokake lampu pring laris ing XINSANXING! Saka macem-macem lampu pring sing apik nganti sing terjangkau, XINSANXING bakal nulungi sampeyan golek pring sing paling apik, ora preduli apa anggaran sampeyan. Kejabi Produk Lampu Rattan sing berkualitas lan solusi khusus , kita uga Grosir, Supplier lan Pabrik Produk Lampu Rotan liyane, Contone, Lampu Liontin Basket, Lampu Lantai Rotan, Lampu Meja Rotan, dll. Tampilake apa sing sampeyan pikirake, Hubungi saiki!

Warta

Priksa blog kita babagan tren, tips, saran lan inspirasi paling anyar.

Sertifikat kita

Kualitas produk nduweni sertifikasi inspeksi kualitas standar industri sing dhuwur, kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.