Babagan Kita

about us

Crita Kita

Huizhou Xinsanxing Lighting Co., Ltd. dununge ana ing Kota Huizhou, Provinsi Guangdong, China. Didhisiki ing taun 2007, iki minangka pabrik majelis khusus kanggo ngolah lan ngasilake lampu gantung, lampu dinding, lampu meja lan lampu lantai. Duwe tim R&D lengkap lan sistem manajemen kualitas ilmiah. Kanthi resin, wesi, pring lan rotan, kayu, pipa banyu lan bahan alami liyane minangka bahan baku, kanthi desain perakitan lan pamrosesan pribadi, minimalis modern, seni Amerika modern, lan gaya liyane saka lampu lan produk lanterns digawe kanggo macem-macem panjaluk pasar. Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika Selatan lan negara liyane lan wilayah, lan wis menang dhukungan lan negesake para pelanggan jaban rangkah kanthi gaya novel lan macem-macem, harga kompetitif lan layanan sing apik.

bamboo rattan suppliers
bamboo rattan light suppliers
rattan light suppliers
about us XINSANXING 1

Layanan kita

1. OEM / ODM ditampa, Temokake syarat khusus para pelanggan

2. Pesenan sampel kanthi jumlah sithik bisa ditampa

3. Kualitas tinggi, rega kompetitif, pangiriman cepet, layanan paling apik, pilihan sing akeh

4. Pitakon sing ana gandhengane karo produk utawa rega bakal dijawab sajrone 24 jam.

5. Staff sing wis trampil lan trampil kanggo njawab kabeh pitakon nganggo basa Inggris sing lancar

6. Klompok profesional lan manajemen teknis canggih sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun.

7. 100% kabeh lampu sing wis rampung bakal dites sadurunge dikirim dening staf QC.

CERTIFICATE

Video Perusahaan

Kita pabrik profesional, sing duwe spesialisasi ing desain lan ngasilake pencahayaan njero ruangan lan kabeh jinis shade lamp, sing digunakake kanggo dekorasi omah utawa dekorasi hotel. Jinis bahan lampu duwe Logam, Kayu Alam, Rotan, Bambu, Akrilik, Plastik, Poli, Kaca, kabeh jinis kain lan liya-liyane.

Acara Dagang

Hongkong spring lights show

Hongkong spring lighting shows xinsanxing