Lampu langit-langit bambu, Lampu gantung bambu buatan tangan gaya negara | XINSANXING

Katrangan singkat:

Lampu langit-langit pringtenunan tangan saka pring alami. Teknologi lan struktur tenunan unik sing digawe saka strip pring sing lancip, dadi kap lampu sing entheng.

Saben gawenan tangan lampu gantung pringunik; Kanggo nyegah nyerang cetakan lan moths, lampu langit-langit pring kita diolah nganggo banyu lan larutan uyah alami.

Kanggo entuk pagawean sing luwih apik, saben potongan kudu diusap lan / utawa brisik diproses kanggo ngilangi serat pring sing longgar.

Produk sing gegandhengan: NRL0012

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: lampu langit-langit pring
  • nomer model: NRL0019
  • ukuran produk: 40cm * 39cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Lampu sederhana gaya bambu alami berkualitas tinggi untuk dekorasi rumah lampu gantung rotan liontin bambu buatan tangan

    Sing luwes lampu gantung pring cocok kanggo nambah realisme lan rasa etnis ing omah sampeyan, kanthi gaya bohemia.

    Kita minangka produsen lampu alami ing China, lan kita setya nggunakake bahan sing paling ramah lingkungan, kalebu rotan, pring, lsp.

    Ayo bahan sing dirajut menehi lampu sing anget lan corak lampu hias ing ruangan kasebut.

    Saben lampu standar pring gaweyan tangan lan unik.

    Ditrapake kanggo: Pelataran, ruang makan, ruang tamu, papan komersial, lsp.

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu langit-langit pring
    Nomer Model: NRL0019
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 40cm * 39cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: ce, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Ngarep. Hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo ceiling lamp

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo ceiling lamp
    bamboo ceiling lamp
    bamboo ceiling lamp
    bamboo ceiling lamp

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita