Lampu langit-langit bambu, Lampu Tenun Bambu di Asia Tenggara | XINSANXING

Katrangan singkat:

Iki lampu langit-langit pring digawe saka bahan tenunan. Sawise nenun kanthi tliti, pring dadi lampu gantung.

Wenehi serat alami kilau anget lan ruangane bayangane kepenak.

Lampu langit-langit pring cocok kanggo ngleboke ruangan apa wae lan narik perhatian kabeh.

Wis digunakake ing: ruang tamu, kamar turu, kantor, taman kanak-kanak, pawon, ruang makan lan malah ing lawang mlebu.

Produk sing gegandhengan: NRL0006

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: lampu langit-langit pring
  • nomer model: NRL0014
  • ukuran produk: 40cm * 40cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Lampu liontin Bambu bergaya Cina hotel lampu gantung modern & lampu gantung

    Kita milih pring alami. Bahan kasebut tahan suhu dhuwur, luntur, asor, ramah lingkungan, lan sehat.

    Luwih saka 20 taun pengalaman gaweyan tangan sampeyan alami kanthi kualitas tinggi lampu langit-langit pring produk

    Hubungi departemen bisnis yen butuh Grosir lan khusus lampu gantung pring.

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu langit-langit pring
    Nomer Model: NRL0014
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 40cm * 40cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: ce, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Ngarep. Hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo ceiling light fixtures 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo ceiling light fixtures 9
    bamboo ceiling light fixtures 8
    bamboo ceiling light fixtures 10
    bamboo ceiling light fixtures

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita