Perlengkapan lampu gantung pring, Lampu gantung pring kreatif | XINSANXING

Katrangan singkat:

Lampu gantung pringperalatan minangka lampu sing sampurna kanggo interior kontemporer lan tradisional. Pring sing entheng lan awet nggawe fungsine tetep dawa. Cocog kanggo digantung ing jejere tabel lan area bar.

Kita nggunakake anyaman pring lan pring kanthi tenunan tangan sing pas kanggo nggawe iki lampu langit-langit pring lumahing luwih elastis, ramah lingkungan, warna sing alus lan awet.

Produk sing gegandhengan: NRL0019

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: prabot cahya gantung pring
  • nomer model: NRL0016
  • ukuran produk: 40cm * 20cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Langit-langit hotel liontin rotan paling populer ing taun 2021 lampu gantung lan lampu Bambu modern

    Jaringan pring bambu tampilake estetika lan rasa sing apik banget lan cukup kreatif lan kreatif.

    Seni rotan diproses kanthi ketat, ora gampang diganti warna, lan nduweni keluwesan, ambegan, kualitas alami, lan karakteristik liyane. Cocog kanggo ruang makan, foyer, ruang tamu, kamar turu, mlebu, lorong, tangga, pawon.

    We are a supplier profesional saka lampu gantung pring, njamin kepatuhan karo prosedur kontrol kualitas sing paling nuntut. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas ngandhani langsung, kita bakal ngatasi masalah kasebut sajrone 24 jam.

    Ukuran & Rincian

    Jeneng produk: prabot cahya gantung pring
    Nomer Model: NRL0016
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 40cm * 20cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo hanging light fixture

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo hanging light fixture
    bamboo hanging light fixture
    bamboo hanging light fixture
    bamboo hanging light fixture

    Saka pabrike


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita