Lampu gantung pring, lampu gantung rumah anyaman bambu | XINSANXING

Katrangan singkat:

Iki kamar klasik wangun lamp shade Lampu gantung bambubakal nggawa rasa anget lan alami ing ruang tamu. Desain inspirasi DIY sing elegan digawe saka bahan sing lestari lan pring alami sing dipilih.Kap lampu rotan gawenan tangan bisa nyedhiyakake cahya sing nyaman lan atmosfer ing omah sampeyan.XINSANXING yaiku a pabrik lampu langit-langit bambu, saben chandelier pring digawe tangan lampu gantung pring.

Produk sing gegandhengan: Lampu prasmanan bambu

Cathetan:

XINSANXING minangka produsen lampu pring lan bisa nyedhiyakake lampu pring sing digawe khusus kanthi tampilan lan ukuran sing beda kanggo kabutuhan sing beda.


  • jeneng produk: lampu gantung pring
  • Nomer Model: NRL0002
  • Ukuran produk: 30cm * 30cm
  • Warna produk: warna kayu & warna primer
  • OEM/ODM: ditrima
  • Detail Produk

    Supplier cahya

    Waca liyane

    Tag produk

    Pendant pring omah modern lampu gantung bambu buatan tangan lampu langit-langit unik

    gantung iki lampu langit-langit pringing meja panedhaan, pawon bar, kulawarga utawa kamar turu anak kanggo nambah sawetara anget kanggo home.The unik dirancang cahya katon ndadekke garis modis lan elegan. Strip pring tenunan tangan prasaja lan alam, nggawe kabeh beda.

    Sugeng rawuh situs web kita kanggo tuku produk lampu gantung pring berkualitas tinggi lan konsultasi karo profesional lampu selaras services.Yen sampeyan duwe pitakonan babagan produk lan layanan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita lan kita bakal mbantu ing sembarang wektu.

    https://www.sx-lightfactory.com/bamboo-hanging-lightsbamboo-woven-creative-house-chandelier-xinsanxing-product/

    informasi produk

    jeneng produk: lampu gantung pring
    Nomer Model: NRL0002
    Bahan: pring+logam
    ukuran: 30cm * 30cm
    warna: warna kayu & warna primer
    Rampung: gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan: 110~240V
    Daya sumber daya: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kawat: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang tamu, pawon, ruang makan, koridor, kantor, mlebu, kamar turu, ruang maca, lsp.
    MOQ: 10 pcs
    Kapabilitas sumber: 5000 Piece / Piece saben Sasi
    Syarat pembayaran: 30% simpenan, 70% imbangan sadurunge pangiriman

    Ukuran produk

    https://www.sx-lightfactory.com/bamboo-hanging-lightsbamboo-woven-creative-house-chandelier-xinsanxing-product/

    Detail Dekoratif & Bahan Berkualitas Diilhami dening Alam

    https://www.sx-lightfactory.com/bamboo-hanging-lightsbamboo-woven-creative-house-chandelier-xinsanxing-product/

    Bentuk njaba digawe saka pring alam

    https://www.sx-lightfactory.com/bamboo-hanging-lightsbamboo-woven-creative-house-chandelier-xinsanxing-product/

    Cocog kanggo interior sing pengin katon organik

    https://www.sx-lightfactory.com/bamboo-hanging-lightsbamboo-woven-creative-house-chandelier-xinsanxing-product/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • XINSANXING Lighting minangka profesional supplier lampu gantung anyaman. Produk utama kita kalebu lampu gantung, lampu meja, lampu recessed lan lampu lantai sing digawe saka pring lan rotan.

    Produk kita wis diluncurake ing AS, Kanada, Inggris, Prancis, Spanyol, Meksiko, Brasil lan Australia.
    Cahya urip sampeyan, produk kita ora mung aksesoris lampu, nanging uga barang hiasan. Nalika sampeyan nguripake lampu, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang omah sing anget lan seneng.

    Prinsip lan prinsip kita:
    Produk apik, bahan apik, teknologi apik. Kabeh produk metu saka pabrik tundhuk kontrol safety ketat kanggo njamin kualitas lan safety.

    Nyedhiyani macem-macem produk cahya sing paling akeh kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

    Lampu pring, gawe urip puitis... | XINSANXING

     

    Evolusi lampu tenun pring | XINSANXING

     

    Anyaman lampu rotan pring | XINSANXING

     

    Kaendahan lampu pring, elegan lan puitis | XINSANXING

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita