Liontin cahya bambu, Lampu gantung kepribadian kreatif | XINSANXING

Katrangan singkat:

Iki liontin cahya pring digawe saka bahan terbarukan (pring), lan candelier seni pring awet.

Bahan tenunan menehi cahya sing anget, anget lan proyek pola pencahayaan dekoratif ing ruangan kasebut.

Dadi dekorasi sing pas kanggo teahouses, hotel, restoran, pesta, lsp.

Produk sing gegandhengan: NRL0002

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: liontin cahya pring
  • nomer model: NRL0007
  • ukuran produk: 40cm * 8cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    2021 lampu rotan anyar lampu gantung langit-langit anyaman plafon & lampu liontin

    Saben liontin cahya pring Kerajinan tangan digawe saka bahan pring, sing alami banget lan ramah lingkungan, aman lan awet, lan unik.

    Kajaba iku, gampang dipasang lan digunakake, kanthi gaweyan tangan sing apik lan dekorasi sing apik banget, sing bisa digunakake kanggo wektu sing suwe;

    Ing tenunan liontin kanthi desain bentuk topi jerami sing unik nambah swasana sing anget lan nyaman ing toko utawa omah sampeyan.

    Lampu Xin Sanxing minangka produsen lampu pencahayaan perumahan lan komersial berkualitas tinggi.

    Produk kami digawe saka bahan pring sing dipilih, gawenan tangan saka bahan alami, ijo lan ramah lingkungan, bebas saka formaldehida lan bahan-bahan mbebayani liyane.

    Bisa nghias kamar turu, ruang makan, ruang tamu, pawon, kamar umbah-umbah, lan kamar gaya liyane, kayata industri, modern, retro, tradisional, deso, lan liya-liyane.

    Yen sampeyan kudu tuku utawa ngatur lampu pring kanthi akeh, luwih becik hubungi kami.

    Informasi produk

    Jeneng produk: liontin cahya pring
    Nomer Model: NRL0007
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 40cm * 8cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Ngarep. Hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo light pendant 7
    bamboo light pendant 8

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo light pendant 9
    bamboo light pendant 6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita