Liontin lampu bambu, lampu gantung anyaman anyaman pring modern Nordik | XINSANXING

Katrangan singkat:

Iki liontin cahya pring digantung ing meja makan, bar pawon, kulawarga utawa kamar turu bocah kanggo nambah anget ing omah sampeyan.

Produk kasebut digawe saka pring berkualitas tinggi, bahan alami lan ramah lingkungan, ora gampang deformasi, permukaan sing ramah lingkungan, warna alus lan awet.

Tenunan tangan, ora gampang ganti warna, seni rotan wis diproses kanthi ketat, kanthi fleksibilitas lan ambegan sing apik.

Desain sing apik lan apik banget nggawe lampu gantung bambu iki dipersonalisasi banget, unik, lan cahya alus ora nggilap, nggawe swasana sing sampurna.

Digunakake ing: restoran, bar, restoran, kamar tamu, ruang kreatif, lsp.

Produk sing gegandhengan: NRL0005

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: liontin cahya pring
  • nomer model: NRL0009
  • ukuran produk: 40cm * 30cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Rotan liontin cahya hotel ruang tamu gaya retro lampu gantung e27

    Pring sing dipilih, pring kasebut tenunan lan elastis, tenunan tangan liontin cahya pring deso, ramah lingkungan, warnane alus lan awet, lan tampilan alami ndadekake kabeh beda.

    Mesthekake yen sampeyan tuku: Kita minangka produsen lampu profesional, kanthi bahan berkualitas tinggi, kerajinan tangan tradisional, desain elegan lan modis lan kualitas terus apik, njamin kepatuhan karo prosedur kontrol kualitas sing paling nuntut.

    Kanggo Grosir utawa kustomisasi kanthi jumlah akeh, aja bebas hubungi kami lan kita bakal ngatasi masalah kasebut sajrone 24 jam.

    Informasi produk

    Jeneng produk: liontin cahya pring
    Nomer Model: NRL0009
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 40cm * 30cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: ce, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Ngarep. Hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo lighting pendant 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo lighting pendant 8
    bamboo lighting pendant 9
    bamboo lighting pendant 10
    bamboo lighting pendant 6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita