Lampu liontin bambu, lampu seni kreatif kreatif pring | XINSANXING

Katrangan singkat:

Iki modern lampu gantung pring digawe saka bahan pring sing dipilih lan gawenan tangan saka bahan alami.

Werna ijo lan ramah lingkungan, lan ora ngemot formaldehida lan zat mbebayani liyane. Desain kap lampu bambu nggabungake gaya retro lan sederhana kanggo nggawe tampilan anyar sing apik lan inspirasi sampeyan nggawe kamar impen.

Gantung ing meja makan, bar pawon, kulawarga utawa kamar turu bocah kanggo nambah anget ing omah sampeyan.

Produk sing gegandhengan: NRL0001,NRL0007

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • Jeneng produk: lampu gantung pring
  • Nomer Model: NRL0018
  • Ukuran produk: 30cm * 19cm
  • produk warna: Minangka foto
  • OEM / ODM: ditrima
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Bambu anyaman anyaman alami gawenan tangan kanggo gantung lampu gantung ing omah lan restoran

    Iki lampu gantung pring cocok banget kanggo dekorasi ruang tamu, ruang makan, pawon, ruang makan, kamar umbah-umbah, koridor, kafe, ruang bawah tanah, koridor, tangga, bar, klub, perpustakaan, kantor, lawang, kamar, ruang maca, lsp.

    Cocog kanggo kabeh jinis acara pencahayaan lan nggabungake kabeh jinis dekorasi omah lan komersial.

    Lampu liontin pring sing dirajut nganggo tangan nggabungake bahan berkualitas tinggi, kerajinan tangan tradisional, lan desain elegan lan modis supaya beda karo tampilan sing sederhana lan alami.

    Ora mung efek cahya, nanging uga efek dekoratif sing apik.

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu gantung pring
    Nomer Model: NRL0018
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 30cm * 19cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo pendant lamp  lamp

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo pendant lamp 9
    bamboo pendant lamp 8
    bamboo pendant lamp 6
    bamboo pendant lamp 10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita