Lampu gantung bambu, lampu anyaman pring gaya Asia Tenggara | XINSANXING

Katrangan singkat:

Tenunan tangan sing sederhana iki lampu gantung pring digawe saka pring ing alas pring alami.

Desain gaya Asia sing mbukak nggawe nada cahya ruangan sing apik banget sing menehi inspirasi kanggo nggawe ruangan impen sampeyan. Cocog kanggo dekorasi omah.

Sawise ditenun nganggo tangan, direndhem ing pernis sing larut ing banyu sawise diolah nganggo jamur, buktine lan tahan serangga, sing ora mung tahan lan tahan suhu dhuwur, tahan luntur, modis lan ramah lingkungan, yaiku seni gawenan tangan tradisional Tionghoa.

Produk sing gegandhengan: NRL0014

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: lampu gantung pring
  • nomer model: NRL0012
  • ukuran produk: 22cm * 38cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Tangga atap bambu gaya Cina, lampu liontin modern, lampu liontin terinspirasi saka Asia

    Digawe saka pring alami, apik banget lampu gantung pringminangka aksen sing sampurna kanggo madhangi ruangan modern lan kontemporer. Desain unik lan apik gayane duwe daya tarik sing santai, anget lan narik kawigaten. Bakal nggawa rasa anget lan alami ing omah utawa dekorasi komersial. Lampu gaya Asia nggawe tampilan multi-lapisan. Katon ing omah ing papan omah pesisir lan pantai utawa ing kamar sing dihias karo kebon omah. Kanggo nggunakake komersial, gantung lampu gantung iki ing kluster ing cafe utawa restoran sing wiyar kanggo nggawe suasana sing apik banget kanggo papan urip apa wae.

    Teduh liontin bambu: Desain alami lan sederhana, nggawe perasaan pantai pesisir minangka pilihan sing cocog kanggo hadiah ulang tahun utawa hadiah Natal kanggo kanca lan kulawarga;

    Cocog kanggo: kamar turu, ruang tamu, sinau, Hotel, restoran, lan papan njero ruangan liyane sing butuh cahya sing cerah lan modis.

    Xin Sanxing minangka pabrikan profesional ing lampu gantung pring.

    Kita kudu nggunakake katrampilan dhewe lan pring alami tenunan tangan kanggo nggawe lampu gantung pring sing fleksibel kanggo nambah kasunyatan lan rasa nasional ing omah sampeyan.

    Kanggo tuku utawa kustomisasi akeh, aja nganti hubungi departemen sales.

    bamboo pendant lights

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu gantung pring
    Nomer Model: NRL0012
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 22cm * 38cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo pendant lights

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo pendant lights
    bamboo pendant lights
    bamboo pendant lights

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita