FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Kepiye carane bisa njupuk conto?

Sampel bisa gratis, lan angkutan barang bakal tanggung jawab sampeyan. Sawise rampung, kita bakal ngatur conto kanggo sampeyan

2. Apa sampeyan bisa ngatur?

Mesthi, warna, wewangian, bobot, bentuk, paket kabeh bisa disesuaikan karo panjaluk.

3. Apa istilah pembayaran sampeyan?

Biasane jangka waktu pembayaran kita yaiku 30% sadurunge order, mbayar 70% sadurunge dikirim, uga sampeyan bisa ngatur pembayaran kanthi paypal utawa serikat barat.

4. Apa lead time produksi sampeyan?

Biasane, lead time produksi 2 ~ 7 dina sawise konfirmasi pesanan, yen sampeyan mendesak, bisa luwih cepet.

5. Apa sampeyan bisa nampa label pribadi?

1). Ya, label pribadi kasedhiya, kita bisa ngatur kanggo sampeyan minangka panjaluk.

2) .Mesthi, OEM kasedhiya, sampeyan bisa nyelehake logo ing kothak lan label.

3). sampeyan bisa ngirim kriya kanggo nyithak langsung, uga duwe tim desain profesional, bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut gambar, conto utawa cita-cita.

Pengin kerja sama kita?