Lampu liontin rotan ireng, Lampu gantung hias ireng rotan | XINSANXING

Katrangan singkat:

Werna warna: ireng.

Iki minangka lampu gantung rotan ireng sing digawe saka serat rotan alami lan tenunan tangan ing China.

Iki lampu liontin rotan irengnduwe fitur sing apik ing ruangan utawa ruang tamu apa wae. Bahan-bahan alami sing entheng lan entheng, ngubengi perlengkapan wesi. Nggawa anget menyang pawon, ruang tamu utawa meja makan lan nggawa tekstur lan swasana ing kabeh omah.

Rotan alami, diresiki nganggo gombal garing utawa garing.

Kita minangka pabrik lampu ing China lan bisa nyedhiyakake layanan dekorasi khusus. Sugeng rawuh ngatur warna liyane !!!

Produk sing gegandhengan: NRL0111

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Lampu Gantung Rotan

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • Jeneng produk: lampu liontin rotan ireng
  • Nomer Model: NRL0216
  • Ukuran produk: 40cm * 25cm
  • produk warna: AS foto
  • OEM / ODM: ditrima
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Kita lampu langit-langit rotan irengkebak kreatifitas lan desain unik. Kabeh bahan minangka bahan sing ramah lingkungan lan minangka hadiah saka alam.

    Kita yakin manawa lampu gantung anyaman iki bisa nggawa sampeyan swasana romantis lan ndadekake omahmu luwih anget lan asri.

    Lampu anget bisa mbantu nghias ruangan kasebut, sing cocog banget kanggo kulawarga, bar, restoran, hotel lan akeh papan umum. We welcome pesenan adat lan akeh.

    Lampu liontin rotan ireng dibentuk dening wit anggur sing tatu ing sakubenge peralatan besi, nuduhake rotan sing tuwuh kanthi bebas ing bingkai alam, lan cahya saka sumbu ditembak liwat celah-celah rotan sing dipasang lan sumebar ing njaba.

    Lampu Gantung Rotan Ireng Gedhe digantung ing meja makan utawa ing ruang tamu.

    Kajaba iku, sampeyan uga bisa nyumerepi ing ngarep lawang ruangan, nyoba mbayangno, wong sing plancongan kerja kanggo ndeleng lampu gantung iki nalika adegan, kangen banget karo tampilan kulawarga cilik sing anget, mesthine bisa ngetren banget.

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu liontin rotan ireng
    Nomer Model: NRL0216
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 40cm * 25cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: ce, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Ngarep. Hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    lace rattan pendant 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    lace rattan pendant 8
    lace rattan pendant 6
    lace rattan pendant 9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita