Lampu liontin rotan gedhe, Lampu gantung anyaman rotan anyar | XINSANXING

Katrangan singkat:

Lampu gantung rotan gedhe kasusun saka kap lampu gawenan tangan digawe saka rotan gedhe lan dipasang kanthi lampu LED.

Lampu liontin rotan gedhe iki nduweni fitur apik ing ruangan utawa ruang tamu apa wae. lampu lan bahan udara sing asri, bunder ngubengi perlengkapan wesi.

Nggawa anget menyang pawon, ruang tamu utawa meja makan utawa njobo, lan nggawa pola lan swasana unik ing omah.

Cocog kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan, uga bisnis utawa perumahan.

Produk sing gegandhengan: NRL0216

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Rotan Pendant Light

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • Jeneng produk: cahya liontin rotan gedhe
  • Nomer Model: NRL0215
  • Ukuran produk: 28cm * 45cm
  • produk warna: Minangka foto
  • OEM / ODM :: ditrima
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Rotan, kulit kulité alus, rasane mulus, lan elastisitas sing apik. Iki minangka bahan tenunan alami sing apik. Lampu rotan sing digawe nganggo kriya iki apik banget, macem-macem jinis, lan tahan lama.

    Lampu gantung rotan alami nyedhiyakake pesona alami modis. Liwat nenun tangan, nuduhake kriya sing apik. Desain garis sing cetha bakal katon luwih katon.

    Renda lampu gantung rotandibentuk kanthi tatu rotan ing sekitar perlengkapan wesi. Pancen apik banget, yaiku rotan alami sing gedhe kanthi kap lampu ing interior, pawon, ruang makan lan njaba ruangan.

    Xin Sanxing minangka pemasok profesional tenun lampu. Kita nyedhiyakake layanan kustomisasi khusus. Kasedhiya hubungi kita ing wektu ~

    Informasi produk

    Jeneng produk: cahya liontin rotan gedhe
    Nomer Model: NRL0215
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 28cm * 45cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    large rattan pendant light 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    large rattan pendant light 8
    large rattan pendant light 9
    large rattan pendant light 6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita