Lampu gantung tenunan gedhe, Lentera rotan gaweyan kreatif | XINSANXING

Katrangan singkat:

Lampu gantung anyaman gedhe kasusun saka kap lampu gawenan tangan digawe saka rotan, anyaman lan dipasang nganggo lampu LED.

Lampu liontin rotan gedhe iki nduweni fitur apik ing ruangan utawa ruang tamu apa wae. Bahan alami sing entheng lan entheng, ngubengi peralatan anyaman. 

Produk sing gegandhengan: NRL0015

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Lampu Gantung Rotan

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: cahya gantung tenunan gedhe
  • nomer model: NRL0111
  • ukuran produk: 30cm * 43cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Amazon Hot Selling Gaya deso gawenan tangan kayu bunderan rattan lampu gantung kanggo restoran

    Ing cahya gantung tenunan gedhedigawe saka serat alami, kayata anyaman, rotan. Iku kaya kranjang regane mudhun. Produk sing diekspor menyang saindenging jagad, kalebu Australia, Afrika, Kanada lan negara-negara Eropa lan Amerika liyane.

    Komoditas iki uga sacara rutin diekspor menyang Hong Kong kanggo urip hk. Lampu gantung anyaman gedhe digawe dening tatu rotan ing sekitar perlengkapan anyaman.

    Pancen apik banget, yaiku rotan alami sing gedhe kanthi kap lampu ing interior, pawon, ruang makan lan njaba ruangan.

    Informasi produk

    Jeneng produk: cahya gantung tenunan gedhe
    Nomer Model: NRL0111
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 43cm * 30cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: ce, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Ngarep. Hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    large woven pendant light 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    large woven pendant light 8
    large woven pendant light 9
    large woven pendant light 10
    large woven pendant light 6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita