Kabar

  • What is the procedure of making bamboo lamp? | XINSANXING

    Kepiye carane nggawe lampu pring? | XINSANXING

    Prosedur nggawe lampu pring umume bisa dipérang dadi: milih pring, pamisah pring, nggawe gabions pring, pring anti-karat, anti-mildew, anti-serangga lan perawatan anti-retak, pring kap lampu tenun, nggawe pigura lampu, assembling lan kerajinan liyane...
    Waca liyane
  • How to choose bamboo lamp dimensions | XINSANXING

    Carane milih dimensi lampu pring | XINSANXING

    Penting kanggo milih lampu pring sing cocog, gaya lan ukuran lampu bambu sing beda-beda nggawa efek sing beda. Sing ukuran lampu pring kamar turu carane milih? Langkah sabanjure bakal nggawa sampeyan ngerti. Ing kamar turu ...
    Waca liyane
  • How to make bamboo lamp shade | XINSANXING

    Carane nggawe kap lampu pring | XINSANXING

    Saiki kap lampu anyaman pring fungsi lan regane luwih akeh tinimbang kanggo lampu sing sederhana, anyaman pring dhewe minangka salah sawijining seni, ngemot budaya tradisional, unsur-unsur uga dadi unsur klasik sing beda, alami lan sederhana, mulia lan elegan. Cocok pisan...
    Waca liyane
  • How to make a bamboo lamp | XINSANXING

    Carane nggawe lampu pring | XINSANXING

    Carane nggawe lampu pring,Sing paling penting sampeyan kudu milih pring sing apik, ketangguhan pring kudu apik, yen ora gampang patah utawa mlengkung, lan ora awet. Pilih strip pring sing apik kanggo nggawe ukuran lampu, khusus ...
    Waca liyane
  • How to make a bamboo pendant light | XINSANXING

    Carane nggawe lampu gantung pring | XINSANXING

    Saiki akeh dekorasi lampu sing nguber kreatifitas, mula lampu omah sing kreatif bisa diwujudake ing endi wae. Dina iki kanggo mulang sampeyan nggawe lampu gantung bambu kreatif sing prasaja, carane nggawe lampu gantung pring, produksi uga relatif prasaja, kasengsem ing ...
    Waca liyane
  • How to wire a hanging lamp | XINSANXING

    Carane kabel lampu gantung | XINSANXING

    Lampu gantung minangka jinis lampu sing asring digunakake ing omah modern. Akeh wong sing dipasang lampu gantung ing omahe. Saiki, lampu gantung ora mung bisa muter efek cahya sing apik banget, nanging uga nduweni efek dekoratif sing apik banget. Yen sampeyan pengin nggawe ch...
    Waca liyane
  • How to make a hanging lamp shade | XINSANXING

    Carane nggawe kap lampu gantung | XINSANXING

    Carane nggawe kap lampu gantung? Cahya sing apik minangka faktor penting kanggo njaga kamar sing nyaman, lan lampshades sing apik bisa nyelarasake nada ruangan lan nambah akeh warna ing kamar sing hambar. Sampeyan bisa nggawe kap lampu dhewe adhedhasar pola favorit lan ...
    Waca liyane
  • How to hang a hanging lamp | XINSANXING

    Carane nyumerepi lampu gantung | XINSANXING

    Carane nggantung chandelier katon apik? Iki chandelier hanging lan strategi instalasi, analisis lengkap. Saiki, lampu gantung wis dadi hiasan sing perlu kanggo dekorasi restoran, lampu gantung restoran sing apik, ora mung duwe efek dekoratif sing apik, nanging uga ...
    Waca liyane
  • How to install a hanging lamp | XINSANXING

    Carane nginstal lampu gantung | XINSANXING

    Kanthi pangembangan lampu omah modern sing saya apik lan luwih apik, saiki lampu omah ora bisa dipisahake karo instalasi lampu gantung, lawang mlebu, ruang makan, kamar turu lan ruang tamu liyane kudu dipasang lampu gantung kanggo nyedhiyakake lampu, lan tampilan apik. .
    Waca liyane
  • How to make a hanging lamp | XINSANXING

    Carane nggawe lampu gantung | XINSANXING

    Lampu pendant mbokmenawa paling serbaguna saka kabeh perlengkapan interior. Lampu sing luar biasa biasane larang banget, nanging aku wis sinau manawa sampeyan bisa nggawe lampu sing apik kanggo ...
    Waca liyane
  • Bamboo lamp how to maintain clean | XINSANXING

    Lampu pring carane njaga resik | XINSANXING

    Lampu pring, uga dikenal minangka perlengkapan pring, bahan kasebut bisa dibayangake "bambu". Bambu nduweni gandum alami sing unik, teksture bisa katon kanthi jelas, menehi rasa pedesaan, seger lan elegan. Saiki nambah unsur modern saka lampu pring, ora mung bisa ...
    Waca liyane
  • Handmade lampwork – the joy of knitting | XINSANXING

    Lampwork gawenan tangan - kabungahan saka nyulam | XINSANXING

    Nyulam tangan. Iku nggunakake bahan umum lan nenun item beda. Dina iki kita bakal ngomong babagan barang anyaman rotan - lampwork rotan. Nggoleki macem-macem ukuran rotan sing dawa, sampeyan ora bisa mbayangake manawa rotan kasebut bakal ...
    Waca liyane
  • The design and processing of rattan lampwork | XINSANXING

    Desain lan pangolahan lampu rotan | XINSANXING

    Proses lampu rotan wis akrab karo kita kabeh, ing jaman tanpa AC, produk rotan sing ora kaetung nggawe kabeh musim panas katon alami lan keren. Apa China, Jepang, Asia Tenggara utawa Eropa lan Amerika Serikat, kabeh seneng nggunakake jamu alami lan rotan ...
    Waca liyane
  • The fascination of bamboo woven lampwork | XINSANXING

    Pesona lampu anyaman pring | XINSANXING

    Lampu minangka perabot sing dibutuhake kanggo saben kulawarga, wong modern fokus ing cahya saka kepraktisan nganti katon, cahya anyar lan beda asring luwih gampang kanggo narik kawigaten wong. Lan tampilan lampu sing unik lan praktis, mesthine ...
    Waca liyane
  • Evolution of bamboo weaving lamp | XINSANXING

    Evolusi lampu tenun pring | XINSANXING

    Ana macem-macem gaya lampu anyaman pring, nanging sampeyan ngerti tenun lampu anyaman pring? Cara tenun sing beda-beda nenun pola sing beda-beda, gaya tenun adhedhasar kabutuhan manungsa, kenapa ing jaman saiki gaya lampwork anyaman pring bakal dadi akeh? ...
    Waca liyane
  • A bamboo lamp,make life poetic… | XINSANXING

    Lampu pring, gawe urip puitis... | XINSANXING

    Ayang-ayang pring ngintip ing petenge lampu, lan swara spring ngandika dawa ing wayah wengi.Jendhela cilik ora duwe ngimpi tekan Gaotang.Aku dhewe kanggo tarik telung cangkir saka singsot dawa lan mlaku ing koridor. . Rembulan adhem, teratai frag...
    Waca liyane
  • The beauty of bamboo lamps,elegant and poetic | XINSANXING

    Kaendahan lampu pring, elegan lan puitis | XINSANXING

    Su Shi, pujangga sing misuwur ing Dinasti Song Lor ing China, tau ngucapake gagasan iki: Aku luwih seneng ora mangan daging tinimbang pring ing panggonan sampeyan manggon. Ora ana daging sing bisa nggawe wong kurus, ora ana pring sing bisa mimpin wong dadi ruh. Bambu iku lurus lan ...
    Waca liyane
  • How those design bamboo lamps are made | XINSANXING

    Carane iku lampu pring desain digawe | XINSANXING

    Lampu pring nduweni sejarah sing dawa, biyen minangka lampu sederhana sing digawe saka pring khusus, saiki, pring kanthi simbol spiritual iki wis dikembangake lan digunakake kanthi pirang-pirang cara, lan wis disenengi para desainer kanggo dadi produk kreatif sing digabungake karo pengrajin modern...
    Waca liyane
  • How to weave lamp shade | XINSANXING

    Carane nenun kap lampu | XINSANXING

    Kap lampu minangka karya seni kanggo lampu omah kita, kap lampu sing apik banget bisa dihias ing endi wae, lan kap lampu kita apik, aplikasi yaiku kap lampu tenunan tangan, tenunan tangan minangka kerajinan rakyat ing saindenging negara kita. . Werna-werna, kita sing paling apik ing pring ...
    Waca liyane
  • bamboo lamp shade where to buy | XINSANXING

    pring kap lampu ing ngendi tuku | XINSANXING

    Kaping pisanan, ayo ngerti macem-macem bahan saka lamp shades kanggo nggawa efek dekoratif, lampshades kain menehi kesan sing prasaja lan elegan, lampshades kertas bisa nggawe atmosfer kabur lan ngalamun, lampshades logam duwe temperamen kadhemen lan sens modern ...
    Waca liyane
  • How to Make a Bamboo Floor Lamp | XINSANXING

    Carane Nggawe Lampu Lantai Bambu | XINSANXING

    Lampu lantai pring.Umume disusun ing ruang tamu lan area istirahat, kanthi sofa, meja kopi kanthi nggunakake kanggo nyukupi kabutuhan cahya lokal lan dekorasi lingkungan omah. Nanging ati-ati supaya ora diselehake ing jejere perabot sing dhuwur utawa ngalangi kegiatan ...
    Waca liyane
  • Bamboo Lamp History | XINSANXING

    Sejarah Lampu Bambu | XINSANXING

    Lampu pring, amarga nggunakake pring, bahan khusus digawe saka, saengga nduweni macem-macem kaluwihan saka pring, awet, entheng, fleksibel. Iki ora mung lampu gantung, nanging uga kerajinan sing apik. Pilihan saka pring minangka bahan baku kanggo nggawe l ...
    Waca liyane
  • How to clean rattan lamp ? Some tips for cleaning rattan lamps | XINSANXING

    Carane ngresiki lampu rotan? Sawetara tips kanggo ngresiki lampu rotan | XINSANXING

    Carane ngresiki lampu rotan, utawa kanggo ngresiki seri alam saka lampshades kayata lampu pring, kita kudu ngerti luwih dhisik yen bahan utama saka lampshades iku bahan alam kayata rotan, pring lan hemp tali. Perawatan saben dina sing prasaja: Yen ana bledug, sampeyan bisa ...
    Waca liyane
  • The processing that cane braided lamp acts the role of | XINSANXING

    Pengolahan sing lampu kepang tebu tumindak peran | XINSANXING

    Cany arupi lampu kanggo tumindak peran pakaryan iku kita banget menowo, ing wektu sing ora duwe air conditioning, cany kaetung nggawe barang supaya kabèh mangsa panas katon alam kelangan lan sumilir.Ora ketompo China, Jepang, Asia Tenggara utawa Eropa lan Amerika ...
    Waca liyane