Pangolahan sing lampu kepang tebu tumindak dadi | XINSANXING

Cany nggawe lampu kanggo tumindak kerajinan yaiku kita kenal banget, ing wektu sing ora ana AC, pirang-pirang cany nggawe barang supaya kabeh musim panas katon asri lan seger. Ora preduli China, Jepang, Asia Tenggara utawa Eropa lan Amerika Serikat, seneng nggunakake herbal alami lan cabang rotan lan bahan liyane kanggo nenun gaya seger dhewe.

Log kenthel, kertas pucet, tanduran sing kalebu musim panas iku bahan, ora tebu nggawe kerajinan kanggo dadi ~ tebu nggawe kerajinan apa kita kenal banget, ing wektu sing ora duwe AC, ora kaetung tebu nggawe lampu tumindak barang supaya musim panas katon asri lan seger. Ora preduli China, Jepang, Asia Tenggara utawa Eropa lan Amerika Serikat, seneng nggunakake jamu alami lan cabang rotan lan bahan liyane kanggo nenun dhewe gaya. Log massa, kertas pucat, bahan departemen tanduran sing kalebu musim panas, non tebu dirajut Mo kalebu ~

bamboo pendant lamps

Wong saiki nggunakake tebu kanggo nggawe pangolahan kanggo tebu jalinan kanggo nggawe lampu kanggo tumindak, nambah bingkai besi kanggo nyipta prop, lampu sing padhang lan apik kanggo tumindak sing katon kaya ngono. Lampu tembok rotan, lampu gantung rotan, rotan lampu lantai, lampu meja rotan …… Mung sampeyan ora bisa mikir, ora ana gaya anyaman!

Pangowahan lampu rotan terus saya ganti. Yen sampeyan seneng karo dekorasi lampu rotan, sampeyan bisa mbukak situs web resmi kanggo mriksa. Kita bakal terus nggawe inovasi lan ngeculake produk anyar kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin nggawe kustomisasi, welcome kanggo ngubungi kita, kita bakal ngawula kanthi temen-temen. Pabrik kita duwe komitmen kanggo entuk warisan lan nerusake kerajinan manual Cina tradisional, panggunaan lingkungan alami nglindhungi sumber daya sing bisa dianyari: bahan kayata pring, kayu, tebu, penambangan, nyewa klompok pengrajin rakyat, p & tenunan seri sing cocog kanggo urip sosial saiki butuh lampu lan lantern bambu seni, produk wis akeh digunakake ing omah fasilitas nginep, papan sing apik, katering khas, budaya lan kutha kuno, pertanian, teahouse, cafe, klub hiburan mewah pribadi, lan lapangan liyane.


Wektu kiriman: Mar-27-2021