Anyaman lampiran rotan pring | XINSANXING

Lampu rotan bambu ditindakake kanthi bahan alami yaiku materi kualitatif, garis lancar, irama sing kepang bisa disenengi jagad maneh. Apa ing omah, utawa ing hotel, halaman, bar, anané mesthi nambah rasa lingkungan sekitar. Gaya alami saka lampu lan lantern bambu, iku minangka simbol urip rekreasi, tegese cedhak karo alam, polos aja pecah kanthi nyata, kepenak sing digawe lan kepenak, nggawe masarakat ora kendhat, bebas lan tentrem.

Tenun saka cahya pring lan rotan uga macem-macem. Ing jaman biyen, pengrajin ngerti akeh jinis cara nenun, nanging amarga owah-owahan jaman, sawetara cara nenun gagal diturunake, nanging iki ora ngalangi wong supaya maju. Tradhisi kasebut gagal diwarisake, nanging para pengrajin uga terus inovasi kanggo nggayuh kekarepan masarakat.

bamboo pendant lamp

Yen dibandhingake karo pencahayaan modern, pencahayaan pring lan rotan ditondoi kanthi entheng lan gampang diresiki. Kajaba kanggo mulihake cara kuno, nggunakake tanduran minangka bahan, omah sing ngidini sampeyan bisa nambah arti ijo. Ayo amarga yen wis suwe dipasang lan ngasilake bledug, mula sampeyan bisa nggawa ing njaba nganggo bulu ayam Zen putra bisa diresiki. Apa trep lan cepet!

Yen sampeyan pengin ngerti gaya pencahayaan anyaman bambu lan rotan, sampeyan bisa mbukak situs web resmi Xin Sanxing Lighting kanggo ngerti utawa ngubungi kita. Pabrik kita duwe komitmen kanggo warisan lan nglajengake kerajinan manual Cina tradisional, panggunaan perlindungan lingkungan alam sumber daya sing bisa dianyari: bahan kayata pring, kayu, tebu, pertambangan, nyewa klompok pengrajin rakyat, p & tenunan seri sing cocog kanggo urip sosial saiki butuh lampu lan lantern bambu seni, produk wis akeh digunakake ing omah fasilitas, papan sing apik, katering karakteristik, budaya lan kutha kuno, pertanian, teahouse, cafe, klub hiburan mewah pribadi, lan lapangan liyane. Yen sampeyan duwe gaya khusus, sampeyan bisa ngubungi layanan pelanggan utawa nelpon informasi kontak, monggo elinga nggawa gambar gaya lan ukuran sampeyan.


Wektu kiriman: Mar-27-2021