Lampu gantung bola rotan, lampu gantung rotan buatan tangan Asia Tenggara | XINSANXING

Katrangan singkat:

Lampu gantung bal rotan dibentuk dening wit anggur sing tatu ing saubenge perlengkapan wesi, ngrancang rotan sing tuwuh padha ing pigura lampu gantung, lan cahya saka sumbu ditembak liwat celah-celah rotan sing dipasang lan sumebar ing njaba.

Iki minangka dekorasi kreatif sing ditenun nganggo rotan anyaman ing wesi lan naleni kaya werni sing dadi lampu.

Sampeyan bisa Nginstal lampu ing plafon langsung interior, pawon, ruang makan lan ruangan.

Produk sing gegandhengan: NRL0056

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Lampu Gantung Rotan

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: lampu gantung bal rotan
  • nomer model: NRL0015
  • ukuran produk: 40cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Tenunan tangan lampu gantung bal rotan kanthi cara tradisional nggawa sampeyan omah sing anget lan apik.

    Iki ndadekake anget lan daya tarik omah utawa teras.

    Dipasang ing ndhuwur meja makan, ing kamar utawa lawang, para tamu bakal gumun karo piranti gantung sing apik banget iki.

    Tampilan cahya liontin rotan tenunan sing sederhana lan alami nggawe kabeh unik.

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu gantung bal rotan
    Nomer Model: NRL0015
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 40cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    rattan ball pendant light 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    rattan ball pendant light 9
    rattan ball pendant light 8
    rattan ball pendant light 6
    rattan ball pendant light 10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita