Lampu langit-langit rotan, Ngatur lampu liontin anyaman rotan modern | XINSANXING

Katrangan singkat:

Bohemia modern lampu langit-langit rotan iyub-iyub alami iki nyedhiyakake cahya sing anget kanggo ruangan apa wae ing omah sampeyan, lan tutup lampu rotan oval sing unik nggawe modern desain kabeh.

Ing pawon, ruang tamu utawa ruang makan bakal katon apik.

Gawe karukunan liwat lampshade nduwurke tumpukan alami lan lanyard putih.

Serat alami lan gaya sing simpel lan apik nyedhiyakake pesona alami modis.

Produk sing gegandhengan: NRL0003

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Lampu Gantung Rotan

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • Jeneng produk: lampu langit-langit rotan
  • Nomer Model: NRL0021
  • Ukuran produk: 26cm * 26cm
  • produk warna: Minangka foto
  • OEM / ODM: ditrima
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Gaya cina sederhana, Rotan, Alun-alun, Rotan, liontin, Lampu kamar, Rotan spiral

    Modern lampu gantung rotan digawe saka desain sederhana sing dicampur karo serat Wicker rotan alami, nuduhake swasana nyaman sing tenang, saengga sampeyan bisa ngrasakake nyenengake kegiatan ing njobo.

    Kita nyedhiyakake akeh layanan kandil rotan kanthi ukuran utawa warna kanthi beda-beda, sing bakal nggawa sampeyan raos beda.

    Kasedhiya hubungi kita ing wektu;

    Aku yakin manawa kualitas pabrik lan rega pilihan ing pabrik bisa nggawe kita bisa nggawe hubungan kerja sama jangka panjang ~

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu langit-langit rotan
    Nomer Model: NRL0021
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 26cm * 26cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    rattan ceiling light 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    rattan ceiling light 9
    rattan ceiling light 8
    rattan ceiling light 10
    rattan ceiling light 6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita