Liontin bambu, lampu topi jerami pribadi | XINSANXING

Katrangan singkat:

Liontin pringdigawe saka kerajinan anyaman Bambu, anyaman Bambu minangka salah sawijining kerajinan tangan sing dipérang dadi potongan utawa sutra dening pring mao ing gunung lan ditenun dadi macem-macem peralatan lan kerajinan. Tenun pring kerajinan ora mung duwe nilai praktis sing gedhe, nanging uga duwe latar sejarah sing jero. Jalur pring cilik bisa nyebrang kanggo mbentuk kaya ngono. Lampu kasebut bakal nggawa anget menyang ruang tamu, meja makan utawa kamar turu, lan nggawa pola unik lan swasana teduh ing omah kabeh.

Produk sing gegandhengan: NRL0219

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Bambu,Lampu Gantung Bambu

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • Jeneng produk: liontin pring
  • Nomer Model: NRL0001
  • Ukuran produk: 30cm & 40cm & 50cm
  • produk warna: Minangka foto
  • OEM / ODM: ditrima
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    2021 lampu rotan anyar lampu gantung langit-langit anyaman plafon & lampu liontin

    Liontin pring digawe saka serat alami, kayata pring, rotan, lampshade sing gedhe banget, busur, lan liya-liyane. Minangka semi-flush banjur bayangane dipasang lampu ing plafon. Cocog banget karo perabotan lawas lan dekorasi interior alami. Produk sing diekspor menyang saindenging jagad, kalebu Australia, Afrika, Kanada lan negara-negara Eropa lan Amerika liyane. Apik banget yen lampu rotan alami kanthi semi siram ing interior, ruang makan utawa njaba ruangan.

    Informasi produk

    Jeneng produk: liontin pring
    Nomer Model: NRL0001
    Bahan: pring + logam
    Ukuran: 30cm & 40cm & 50cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Ngarep. Hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    bamboo pendant size

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    bamboo pendant 6
    bamboo pendant 8
    bamboo pendant 9
    bamboo pendant 10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita