Rotan plush mount plafon, lampu gantung warna kayu alami | XINSANXING

Katrangan singkat:

Iki lampu langit-langit sing dipasang ing langit-langit: lampu digawe saka rotan kayu alami sing digawe saka tangan. Produk anyar biasane luwih cerah kanthi warna lan alami bakal saya peteng sajrone sawetara minggu. Desain cepet nggawe dekorasi pribadi. Kajaba iku, lampu langit-langit sing dipasang ing rotan iki minangka penekanan sing cocog karo gaya mebel lan panyimpenan rotan.

Produk sing gegandhengan: NRL0218

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Lampu Gantung Rotan

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: lampu langit-langit sing dipasang ing langit-langit
  • nomer model: NRL0051
  • ukuran produk: 36cm * 33cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Lampu langit-langit gunung dipasang flush digawe saka anyaman tatu rotan ing sekitar perlengkapan digawe saka wesi lan pring.

    Bambu sing diobati kanthi vertikal ing saubenge perlengkapan kanggo mbentuk lingkaran lan seragam aksial, lan cahya saka sumbu nembak liwat celah langit-langit bambu sing dipasang lan sumebar ing njaba kayata papan lilin.

    Lampu langit-langit nduweni gaya gaya retro lan sederhana lan akeh digunakake ing: ruang tamu, ruang makan, pawon, ruang makan, kamar umbah-umbah, koridor, cafe, ruang bawah tanah, koridor, tangga, bar, klub, perpustakaan, kantor, mlebu, kamar turu, ruang maca lsp.

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu langit-langit sing dipasang ing langit-langit
    Nomer Model: NRL0051
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 36cm * 33cm 
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    rattan flush mount ceiling light 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    rattan flush mount ceiling light 8
    rattan flush mount ceiling light 9
    rattan flush mount ceiling light 6
    rattan flush mount ceiling light 10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita