Lampu gantung rotan, Asia Tenggara Lampu Rotan Lampu | XINSANXING

Katrangan singkat:

Jaringan lampu gantung rotandigawe saka tatu rotan tebu sing dirajut ing saubengé perlengkapan putih sing digawe saka wesi lan rotan. Sing nggawe cahya rotan kita unik yaiku rasa katresnan lan wektu para pengrajin kanggo milih saben rotan kanthi tliti kanggo nggawe perlengkapan kita. Serbaguna ndadekake sing apik kanggo dekorasi omah saka pesisir nganti bohemia lan pedesaan.

Bentuk chandelier sing gedhe banget iki kaya flare. Cocog karo perabotan lawas lan dekorasi interior alami.

Produk sing gegandhengan: NRL0021

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Lampu Gantung Rotan

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: lampu gantung rotan
  • nomer model: NRL0219
  • ukuran produk: 45cm * 30cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Kap lampu rotan alami buatan tangan digawe ing Bali

    Kap lampu rotan alami iki gawenan tangan lan bisa diluncurake saka plafon kanthi gagang. Kap lampu lilin rotan iki digawe saka tangan, sing sabenere unik. Lampu mati iku alus, nggawa swasana anget lan anget ing omah sampeyan. Tenunan kanthi cara supaya cahya bisa nembus nalika kamar tetep tetep ing sisih sing anget lan nyaman. Bentuk payung cocok kanggo dhuwur langit-langit cilik! Ndadekake suasana artistik / bohemian lan anget ing saben ruangan.

    Lampu XinSanxing minangka pabrikan lampu lampu perumahan lan komersial berkualitas tinggi lan pabrik lampu rotan

    Kita lampu gantung rotan bisa dekorasi kamar turu, ruang makan, ruang tamu, pawon, kamar umbah-umbah lan kamar gaya liyane, kayata kantor industri lan modern.

    rattan hanging light fixtures,Southeast Asia Home Lighting Rattan Lamps

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu gantung rotan
    Nomer Model: NRL0219
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 45cm * 30cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    rattan hanging light fixtures,Southeast Asia Home Lighting Rattan Lamps

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    rattan hanging light fixtures,Southeast Asia Home Lighting Rattan Lamps
    rattan hanging light fixtures,Southeast Asia Home Lighting Rattan Lamps
    rattan hanging light fixtures,Southeast Asia Home Lighting Rattan Lamps

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita