Lampu liontin tenunan, lampu sarang manuk kreatif ing Asia Tenggara | XINSANXING

Katrangan singkat:

Rotan alami gawenan tangan lampu liontin sing dirajuting Bali. Kap lampu sing katon kaya rotan cocog kanggo kamar utawa lawang sing bisa narik kawigatene kabeh wong.
Kap lampu kreatif nggawe lampu sing disenengi, lan bakal dadi topik ing endi wae.

Produk sing gegandhengan: NRL0217,NRL0133,NRL0222

Kategori: Lampu Tenun,Lampu Rotan,Lampu Gantung Rotan

Komentar:

Hubungi kita kanggo syarat Grosir grosir;

Lampu rotan kanthi ukuran khusus kasedhiya;


  • jeneng produk: lampu liontin sing dirajut
  • nomer model: NRL0056
  • ukuran produk: 50cm
  • warna produk: AS foto
  • OEM / ODM: Ditampa
  • Detail Produk

    Pambuka Perusahaan

    Tag Produk

    Kita lampu gantung rotan bisa dekorasi kanthi cepet lan ekonomi lan nganyari saben kamar ing omah.

    Rasakake kesederhanaan lan gaweyan tangan saka peralatan pencahayaan rotan tenunan tangan sing apik.

    Wujud lan bentuk alami sing langgeng nglengkapi meja makan, kamar turu, ruang legar, utawa papan liyane kanthi sumber cahya sing cukup.

    Informasi produk

    Jeneng produk: lampu liontin sing dirajut
    Nomer Model: NRL0056
    Bahan: rotan + logam
    Ukuran: 50cm
    Werna: Minangka foto
    Rampung: Gawenan tangan
    Sumber cahya: Lampu Pijar
    Tegangan : 110 ~ 240V
    Pasokan listrik: Listrik
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Kabel: Kawat ireng
    Aplikasi: Ruang Tamu, Omah. hotel. Restoran
    MOQ : 5 pcs
    Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Sasi
    Syarat pambayaran : Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

    Ukuran Produk

    woven pendant lamp 7

    Rincian & Bahan Dekorasi Kualitas sing Diilhami dening Alam

    woven pendant lamp 8
    woven pendant lamp 10
    woven pendant lamp 6
    woven pendant lamp 9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • rattan lamp - bamboo lamp XINSANXING light 2021

    VIDEO KORPORAT

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita